Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Premii si certificari

Participant la European Public Sector Award (EPSA) 2013

Agentia Nationala a Functionarilor Publici a sprijinit si in acest an initiativa Institutului European de Administratie Publica (EIPA) privind organizarea competitiei Premiul European pentru Sectorul Public (EPSA).

Tema propusa pentru anul acesta, lansata la Bruxelles in data de 25.01.2013, a fost „Weathering the storm – Creative solutions in a time of crisis” (Depasirea vremurilor grele – Solutii creative in perioada de criza).

Premiile EPSA 2013 au fost grupate in trei categorii, in functie de nivelul institutiei si autoritatilor publice, dupa cum urmeaza: european/ national, regional si local.

La ediţia de anul acesta organizata de catre EIPA in cooperare cu Comisia Europeana, SPIT Constanta a participat la categoria local, cu proiectul „Modalitate inovatoare de plata a impozitelor si taxelor – Innovative payment method of taxes”.

Pentru editia de anul acesta a competitiei au fost depuse un total de 230 de proiecte din 26 de tari si institutii europene. Emitentii de top au fost Spania, Polonia, Italia, Portugalia si Romania.

SPIT Constanta a facut parte din cele 14 institutii din Romania care s-au inscris in competitie. Tarile participante si numarul de participanti inscrisi pot fi consultate accesand link-ul http://www.epsa2013.eu./en/content/show/&tid=182#.Um-EF3CBkSF.

Proiecte participante in 2013 la competitie

Viziteaza site-ul oficial European Public Sector Award (EPSA)

Click to listen highlighted text!