Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Premii si certificari

Participant la European Public Sector Award (EPSA) 2011, sectiunea "Furnizarea eficienta a serviciilor publice intr-un climat economic nefavorabil"

Institutul European de Administratie Publica (EIPA) si Comitetul de Pilotaj European Public Sector Award (EPSA), cu sprijinul Comitetului stiintific consultativ EPSA, au stabilit, pentru cea de-a treia editie a competitiei din 2011, trei sectiuni tematice, respectiv:

  • Furnizarea eficienta a serviciilor publice intr-un climat economic nefavorabil;
  • Deschiderea sectorului public prin atragerea cetatenilor la actul de guvernare;
  • „Going Green”: Solutii concrete din sectorul public pentru protejarea mediului.

La editia din anul 2011, faza de evaluare, au fost depuse 274 proiecte eligibile din 32 de tari europene, printre care Spania, România, Austria, Italia, Polonia si Germania. Din cele 274 cereri, 116 au fost depuse de administratiile publice locale, 66 de cele de la nivel regional, 85 de la nivel national si 7 de la institutiile europene.

SPIT a participat la aceasta competitie europeana, la sectiunea „Furnizarea eficienta a serviciilor publice intr-un climat economic nefavorabil”. Printre cele 115 proiecte considerate eligibile, la aceasta sectiune, s-a aflat si proiectul institutiei noastre intitulat „Ghiseul unic”, proiect care a reusit sa se alinieze standardelor europene.

Descarca catalogul de proiecte – EPSA 2011
Viziteaza site-ul oficial European Public Sector Award (EPSA)

Click to listen highlighted text!